7 kostnadseffektiva sätt att hantera ett distansteam 2024

– SPONSRAD ARTIKEL

Guide för distansteam 2024: Deels 7 tips för effektivitet & sparande – Flexarbete, global HRIS, coworking & mer!

Skriven av
Redaktionen
4/12/2024
Kategori
Tips

I det ekonomiskt utmanande klimatet som många företag och branscher möter 2024, fortsätter distansarbete att vara ett hett diskussionsämne. Medan anställda värdesätter flexibiliteten som distansarbete medför, ställs ledare inför nya utmaningar för att hålla teamen engagerade och produktiva. 

Deel, en ledande HR-plattform för globala team, har utvecklat en guide som erbjuder kostnadseffektiva lösningar för just dessa utmaningar. Här följer en sammanfattning på fyra av de sju kärnpunkterna i guiden → för mer omfattande insikt, kan du enkelt ladda ner hela guiden.

Ladda ner guiden här!

1. Erbjud flexibla arbetsformer

Flexibilitet är högt värderat av medarbetare globalt och kan för arbetsgivaren innebära lägre driftskostnader samt ökad produktivitet.

2. Använd ett globalt HRIS (Human Resource Information System)

Med ett globalt HRIS kan du centralisera hanteringen av din globala arbetsstyrka, vilket är mer kostnadseffektivt och förenar arbetsprocesser jämfört med lokala HR-system.

Deel HR erbjuder en global HRIS-lösning för hantering av distansteam. 

3. Erbjud flexibla arbetsplatser

Genom att utnyttja coworking och flexibla arbetsplatser kan företag minska kostnaderna för fysiska lokaler och öka effektiviteten i användningen av arbetsutrymmen.

Deel Workspaces erbjuder bekväm tillgång till arbetsutrymmen. 

4. Anställ från den globala talangpoolen

Att rekrytera från en global talangpool är ett kostnadseffektivt sätt att expandera företaget genom att hitta kvalificerad personal till konkurrenskraftiga priser och undvika höga lokala anställningskostnader.

Klicka här för att läsa mer om de fyra första tipsen och läsa vidare om de nästkommande tre sätten; 5. Slå ihop olika system till en plattform → 6. Satsa på medarbetarupplevelsen → 7. Automatisera onboarding. 

About Deel 

Deel är en HR-plattform som underlättar hantering av globala team genom att erbjuda en komplett lösning för kulturintegration, onboarding, lönehantering och compliance. Plattformen stödjer frilansare och anställda i över 150 länder och är etablerad hos fler än 200 svenska arbetsgivare. Deel förenklar den komplexa processen med internationella anställningar, vilket gör det möjligt för företag att effektivt expandera sin globala personalstyrka.

Klicka här för att ta del av guiden!

OBS! I denna text uttrycker skribenten sina åsikter och tankar, och artikeln klassificeras som en krönika med opinionsinnehåll. Om du har några synpunkter eller vill föreslå en ny artikel, ber vi dig att kontakta vår redaktion.
Taggar:
Redaktionen

HRsvepets redaktion är en dedikerad grupp experter som levererar de senaste nyheterna och insikterna inom HR och ledarskap. Vi granskar noggrant och tillhandahåller objektiv information för att hjälpa dig att navigera i HR-landskapet. Vår målsättning är att främja diskussion och reflektion inom HR-gemenskapen och välkomna olika perspektiv. Lita på oss för att hålla dig uppdaterad och engagerad inom detta spännande område. Artiklar som är markerade som sponsrade eller krönikor är budskap med opinionsmaterial och stämmer inte nödvändigtvis överens med redkationens budskap & åsikt.