Talkshow - "Framgångsrikt ledarskap i tider av förändring.”

– SPONSRAD ARTIKEL

Välkommen på en inspirerande Talkshow inkluderat en kostnadsfri frukost på 7A Posthuset. Med Mia Törnblom som moderator kan vi lova en inspirerande och underhållande frukost tillsammans med

Skriven av
Redaktionen
5/20/2024
Kategori
Webinars & Event

Välkommen på en inspirerande Talkshow inkluderat en kostnadsfri frukost på 7A Posthuset. Med Mia Törnblom som moderator kan vi lova en inspirerande och underhållande frukost tillsammans med flera spännande gäster.  


Kort info:
Talkshow med tema ”Ledarskap i förändring”
Datum: Fredag 24/5
Tid: Kl 08.00-09.30
Plats: 7A Posthuset


ANMÄL DIG HÄR!

7A bjuder in dig till en engagerande Talkshow där vi lyfter frågor kring framgångsrikt ledarskap i tider av förändring. Med gäster som kommer från olika branscher med olika erfarenheter diskuteras viktiga aspekter av chefs- och ledarskap i ett brett spektrum. Med frågan; hur bibehåller vi ett framgångsrikt ledarskap när förutsättningarna förändras?

Moderator Mia Törnblom kan tack vare sin gedigna erfarenhet inom ledarskap och teamutveckling plocka fram och lyfta det bästa hos våra gäster. Mia vet vad som är mest givande för åhörarna att få med sig. Tillsammans med våra gäster kommer hon att öppna upp för nya insikter och perspektiv på ledarskap i förändringens tid.

Deltagare:
Mia Törnblom – Ledarutvecklare MT Ledarskap

Liza Nyberg – VD Svensk Fastighetsförmedling

Tawar Dabaghi - Generalsekreterare RFSL

Emma Stenmark – Organisationsutvecklare Add Insight.

Malin Wiberg – Head of Unit 7A Posthuset

Nina Lindvall – VD/CEO Interflora

Charlotta Lundin – CEO/Founder Business Women

Anmäl dig idag för att säkra din plats!

I denna text uttrycker skribenten sina åsikter och tankar, och artikeln klassificeras som en krönika med opinionsinnehåll. Om du har några synpunkter eller vill föreslå en ny artikel, ber vi dig att kontakta vår redaktion.
Taggar:
Redaktionen

HRsvepets redaktion är en dedikerad grupp experter som levererar de senaste nyheterna och insikterna inom HR och ledarskap. Vi granskar noggrant och tillhandahåller objektiv information för att hjälpa dig att navigera i HR-landskapet. Vår målsättning är att främja diskussion och reflektion inom HR-gemenskapen och välkomna olika perspektiv. Lita på oss för att hålla dig uppdaterad och engagerad inom detta spännande område. Artiklar som är markerade som sponsrade eller krönikor är budskap med opinionsmaterial och stämmer inte nödvändigtvis överens med redkationens budskap & åsikt.